Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odkryjesz inny smak filetów z kurczaka
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5620
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 936
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 239
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27094
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 62
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5620
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 936
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 239
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27094
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 62
Składniki
Filety myjemy i oczyszczamy.Kroimy na mniejsze części(np.w grubszą kostkę).Mięso wrzucamy do mleka i dodajemy sporo pieprzu.Odstawiamy do lodówki na ok. godzinę.
Krakersy kruszymy,dodajemy trochę mąki i przyprawy do kurczaka.
Mięso odsączamy z mleka i panierujemy w krakersach.Obsmażamy na złoty kolor.
Do tego dania pasuje "Kolorowa Sałatka" z białej kapusty
Smacznego:)