Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odkryjesz inny smak filetów z kurczaka
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113042
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 760
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113042
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 760
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Składniki
Filety myjemy i oczyszczamy.Kroimy na mniejsze części(np.w grubszą kostkę).Mięso wrzucamy do mleka i dodajemy sporo pieprzu.Odstawiamy do lodówki na ok. godzinę.
Krakersy kruszymy,dodajemy trochę mąki i przyprawy do kurczaka.
Mięso odsączamy z mleka i panierujemy w krakersach.Obsmażamy na złoty kolor.
Do tego dania pasuje "Kolorowa Sałatka" z białej kapusty
Smacznego:)