Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odkryjesz inny smak filetów z kurczaka
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 239
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 21
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13210
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 239
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 21
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13210
Składniki
Filety myjemy i oczyszczamy.Kroimy na mniejsze części(np.w grubszą kostkę).Mięso wrzucamy do mleka i dodajemy sporo pieprzu.Odstawiamy do lodówki na ok. godzinę.
Krakersy kruszymy,dodajemy trochę mąki i przyprawy do kurczaka.
Mięso odsączamy z mleka i panierujemy w krakersach.Obsmażamy na złoty kolor.
Do tego dania pasuje "Kolorowa Sałatka" z białej kapusty
Smacznego:)