Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odkryjesz inny smak filetów z kurczaka
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 463
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 181
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 463
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 181
Składniki
Filety myjemy i oczyszczamy.Kroimy na mniejsze części(np.w grubszą kostkę).Mięso wrzucamy do mleka i dodajemy sporo pieprzu.Odstawiamy do lodówki na ok. godzinę.
Krakersy kruszymy,dodajemy trochę mąki i przyprawy do kurczaka.
Mięso odsączamy z mleka i panierujemy w krakersach.Obsmażamy na złoty kolor.
Do tego dania pasuje "Kolorowa Sałatka" z białej kapusty
Smacznego:)