Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to zdrowszy zamiennik frytek z frytkownicy czy typowych fastfoodów. Szczególnie kieruję to, do miłośników marchwi ;p Przygotowywanie naszych fryto-marchwi zajmuje ledwie 25 minut, a jest warte uwagi jak i zachodu!
Blacha do pieczenia, nóż, miska.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 136
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3808
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 248
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 225
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 136
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3808
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 248
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 225
Składniki
1. Dokładnie umyj marchew. 2. Pokrój marchew w paski o dowolnej metryce. 3. Wrzuć do miski, do której dodaj przyprawy oraz oliwę (polecam zamienić na olej w spreju). 4. Blachę do pieczenia w piekarniku, wyłóż papierem do pieczenia. 5. Wyłóż na papier, przygotowane fryto-marchwie. 6. Piecz przez 25minut w 180C. 7. Gdy będą złociste, wyłóż na talerz i zjedz ze smakiem. Smacznego! ;p