Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to zdrowszy zamiennik frytek z frytkownicy czy typowych fastfoodów. Szczególnie kieruję to, do miłośników marchwi ;p Przygotowywanie naszych fryto-marchwi zajmuje ledwie 25 minut, a jest warte uwagi jak i zachodu!
Blacha do pieczenia, nóż, miska.
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 60
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2427
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 521
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 864
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 60
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2427
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 521
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 864
Składniki
1. Dokładnie umyj marchew. 2. Pokrój marchew w paski o dowolnej metryce. 3. Wrzuć do miski, do której dodaj przyprawy oraz oliwę (polecam zamienić na olej w spreju). 4. Blachę do pieczenia w piekarniku, wyłóż papierem do pieczenia. 5. Wyłóż na papier, przygotowane fryto-marchwie. 6. Piecz przez 25minut w 180C. 7. Gdy będą złociste, wyłóż na talerz i zjedz ze smakiem. Smacznego! ;p