Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to zdrowszy zamiennik frytek z frytkownicy czy typowych fastfoodów. Szczególnie kieruję to, do miłośników marchwi ;p Przygotowywanie naszych fryto-marchwi zajmuje ledwie 25 minut, a jest warte uwagi jak i zachodu!
Blacha do pieczenia, nóż, miska.
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1475
Polecam.
Odsłon: 260
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 75
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 263
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1475
Polecam.
Odsłon: 260
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 75
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 263
Składniki
1. Dokładnie umyj marchew. 2. Pokrój marchew w paski o dowolnej metryce. 3. Wrzuć do miski, do której dodaj przyprawy oraz oliwę (polecam zamienić na olej w spreju). 4. Blachę do pieczenia w piekarniku, wyłóż papierem do pieczenia. 5. Wyłóż na papier, przygotowane fryto-marchwie. 6. Piecz przez 25minut w 180C. 7. Gdy będą złociste, wyłóż na talerz i zjedz ze smakiem. Smacznego! ;p