Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna propozycja na grilla. Odmiana od kiełbas i karkówek, które zazwyczaj grillujemy, a i wygląd ma ciekawszy niż zwykłe szaszłyczki.
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3482
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 47
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2860
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 165
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 123
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3482
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 47
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2860
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 165
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 123
Składniki
Mięso z indyka umyć i pokroić w taki sposób, aby uzyskać cienkie i jak najdłuższe paski
Z oleju i 1,5 łyżeczki przyprawy zrobić marynatę. Obtoczyć w niej mięso i odstawić na godzinę do lodówki
Paprykę umyć, oczyścić z pestek i pokroić w kostkę. Pieczarki obrać i pokroić w mniejsze kawałki ( zbyt małe będą pękać przy nabijaniu na szpadkę )
Po tym czasie mięso wyjąć z marynaty i nadziewać na szpadki na przemian z papryka i pieczarkami
Piec na grillu po kilka minut z każdej strony, kilkakrotnie je obracając