Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 44
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 44
Składniki
Grzyby oczyścić, umyć, osączyć. Na patelni rozgrzać masło, obsmażyć grzybki (większe przekroić), przyprawić solą i pieprzem. Żółty ser pokroić w kostkę. Na kromkach bułki ułożyć ser i grzybki, posypać oregano. Grzanki układać na wysmarowanej olejem blaszce. Wstawić do nagrzanego do 200°C piekarnika. Zapiekać aż ser się rozpuści.