Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i sycące. Ponadto łatwy sposób na wykorzystanie resztek chleba, czy wczorajszych bułek.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 822
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 940
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 152
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 822
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 940
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 152
Składniki
Mięso podsmażyłem na patelni z przyprawami (można delikatnie podlać wodą), następnie dodałem przecier pomidorowy i dokładnie wymieszałem. Bagietkę (zamiast bagietki użyłem bułek pszennych własnej roboty) pokroiłem na kromki i posmarowałem masą mięsną.
Na wierzch dałem ser i piekłem 5 minut w 220 stopniach.