Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne bułeczki z duszonymi grzybkami. Można je równie dobrze traktować jako dodatek do kanapek czy grzanek.
Grzyby bardzo dokładnie oczyścić, odciąć trzony, dobrze opłukać pod bieżącą wodą. Większe kapelusze pokroić w paski, mniejsze grzybki zostawić w całości.
Cebulę obrać, po-kroić w drobną kostkę. Wrzucić na gorący tłuszcz, lekko zesmażyć. Dodać pokrojone grzyby, posypać solą i pieprzem, wymieszać. Dusić na małym ogniu pod przykryciem ok. 20 minut, potem zdjąć pokrywkę, by grzyby lekko odparowały.
Można je zagęścić 4 łyżkami śmietany wymieszanymi z 2 łyżkami mąki. Bułeczki przekroić, wydrążyć, napełnić duszonymi grzybami. Podawać od razu.
Prezentujemy Wam przepis, którego prostota mówi sama za siebie. Danie jest le...
Odsłon: 26
Ten przepis przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom kuchni wegetariańskiej c...
Odsłon: 27
Ten arcy prosty przepis na zupę z soczewicy znany jest na całym Bliskim Wscho...
Odsłon: 66
HASZLAMA, jaką dzisiaj Wam prezentujemy jest jedną z wielu wersji, jakie dla...
Odsłon: 51
Co dziś u was króluje w ten deszczowy zimny dzień ?
Odsłon: 62
Prezentujemy Wam przepis, którego prostota mówi sama za siebie. Danie jest le...
Odsłon: 26
Ten przepis przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom kuchni wegetariańskiej c...
Odsłon: 27
Ten arcy prosty przepis na zupę z soczewicy znany jest na całym Bliskim Wscho...
Odsłon: 66
HASZLAMA, jaką dzisiaj Wam prezentujemy jest jedną z wielu wersji, jakie dla...
Odsłon: 51
Co dziś u was króluje w ten deszczowy zimny dzień ?
Odsłon: 62
Składniki
Grzyby bardzo dokładnie oczyścić, odciąć trzony, dobrze opłukać pod bieżącą wodą. Większe kapelusze pokroić w paski, mniejsze grzybki zostawić w całości.
Cebulę obrać, po-kroić w drobną kostkę. Wrzucić na gorący tłuszcz, lekko zesmażyć. Dodać pokrojone grzyby, posypać solą i pieprzem, wymieszać. Dusić na małym ogniu pod przykryciem ok. 20 minut, potem zdjąć pokrywkę, by grzyby lekko odparowały.
Można je zagęścić 4 łyżkami śmietany wymieszanymi z 2 łyżkami mąki. Bułeczki przekroić, wydrążyć, napełnić duszonymi grzybami. Podawać od razu.
Przepisy Przekąski
Przekąski
TABBOULEH - Libańska pełna smaku i chrupkości prosta sałatka/przystawka.
Przekąski
SUT TOLMA Liście winogron nadziewane ryżem z ziołami...
Przekąski
Tarta ze szparagami
Przekąski
Frytki z dyni
TABBOULEH - Libańska pełna smaku i chrupkości prosta sałatka/przystawka.
Prezentujemy Wam przepis, którego prostota mówi sama za siebie. Danie jest le...
Odsłon: 26
SUT TOLMA Liście winogron nadziewane ryżem z ziołami...
Ten przepis przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom kuchni wegetariańskiej c...
Odsłon: 27