Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do mielonego mięsa dodajemy namoczoną bułkę w mleku,jajko,drobno posiekaną cebulę,ser pokrojony w kostkę,żurawinę,sól i pieprz,wszystko stopniowo mieszamy.Tak przygotowaną masę przekładamy do foremki wyłożonej papierem do pieczenia.Pieczemy 50min w 180c. Smacznego :-)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9567
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1100
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4432
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 198
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20841
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9567
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1100
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4432
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 198
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20841
Składniki
Do mielonego mięsa dodajemy namoczoną bułkę,jajko,drobno posiekaną cebulę,ser pokrojony w kostkę,żurawinę,sól i pieprz,wszystko stopniowo mieszamy.Tak przygotowaną masę przekładamy do foremki wyłożonej papierem do pieczenia.Pieczemy 50min w 180c. Smacznego :-)