Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowe jaja cieszą oczy i zachęcają do spróbowania.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13033
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2409
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3570
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4409
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13033
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2409
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3570
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4409
Składniki
Jaja ugotowałam 8 minut od zagotowania się wody. Schłodzone obrałam i przekroiłam wzdłuż na połówki. Wyjęłam żółtka. Na łyżkę oliwy dodałam przeciśnięte ząbki czosnku i liście szpinaku. Przykryłam pokrywką szpinak klapnie ale w ciągu paru minut nie zmieni koloru. Schłodzony dodałam do jaj, jeszcze łycha twarożku, przyprawy. Całość zmalaksowałam.
Farsz dałam do torebki foliowej z obciętym rożkiem i nałożyłam w połówki jaj.
Farsz rozpływa się w ustach.
:D
Smacznego :)