Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowe jaja cieszą oczy i zachęcają do spróbowania.
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2539
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 129
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 227
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2539
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 129
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 227
Składniki
Jaja ugotowałam 8 minut od zagotowania się wody. Schłodzone obrałam i przekroiłam wzdłuż na połówki. Wyjęłam żółtka. Na łyżkę oliwy dodałam przeciśnięte ząbki czosnku i liście szpinaku. Przykryłam pokrywką szpinak klapnie ale w ciągu paru minut nie zmieni koloru. Schłodzony dodałam do jaj, jeszcze łycha twarożku, przyprawy. Całość zmalaksowałam.
Farsz dałam do torebki foliowej z obciętym rożkiem i nałożyłam w połówki jaj.
Farsz rozpływa się w ustach.
:D
Smacznego :)