Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowana , to sycące śniadanie , dla zabieganych.
Deska do krojenia , nóż , patelnia
Szybki bigos z kapusty pekińskiej. U nas jako dodatek do kotletów z pstrąga.
Odsłon: 33
Propozycja na ozorki w słoikach, które mogą stać długo w lodówce. Są smaczne...
Odsłon: 19
Brakuje czasu na przygotowanie idealnych świąt? Wcale nie! Ten szybki piernik...
Odsłon: 761
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 2768
Szybki bigos z kapusty pekińskiej. U nas jako dodatek do kotletów z pstrąga.
Odsłon: 33
Propozycja na ozorki w słoikach, które mogą stać długo w lodówce. Są smaczne...
Odsłon: 19
Brakuje czasu na przygotowanie idealnych świąt? Wcale nie! Ten szybki piernik...
Odsłon: 761
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 2768
Składniki
Ziemniaki obrać, pokroić w plastry, ugotować. Cebulę obrać, pokroić w kostkę. Pieczarki obrać, pokroić. Na patelni rozpuścić masło , wrzucić cebulę , smażyć 3 minuty , dodać pieczarki doprawić solą i pieprzem, smażyć do odparowania wody, dodać ziemniaki , doprawić ziołami polskimi, smażyć 1 minutę. Jajka wybić , rozkłócić, zalać ziemniaki z warzywami, doprawić solą i pieprzem, smażyć do dobrego usmażenia jajek lub jak kto lubi.