Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowana , to sycące śniadanie , dla zabieganych.
Deska do krojenia , nóż , patelnia
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 200
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 286
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 287
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 200
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 286
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 287
Składniki
Ziemniaki obrać, pokroić w plastry, ugotować. Cebulę obrać, pokroić w kostkę. Pieczarki obrać, pokroić. Na patelni rozpuścić masło , wrzucić cebulę , smażyć 3 minuty , dodać pieczarki doprawić solą i pieprzem, smażyć do odparowania wody, dodać ziemniaki , doprawić ziołami polskimi, smażyć 1 minutę. Jajka wybić , rozkłócić, zalać ziemniaki z warzywami, doprawić solą i pieprzem, smażyć do dobrego usmażenia jajek lub jak kto lubi.