Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowana , to sycące śniadanie , dla zabieganych.
Deska do krojenia , nóż , patelnia
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19330
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13073
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1725
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232187
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19330
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13073
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1725
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232187
Składniki
Ziemniaki obrać, pokroić w plastry, ugotować. Cebulę obrać, pokroić w kostkę. Pieczarki obrać, pokroić. Na patelni rozpuścić masło , wrzucić cebulę , smażyć 3 minuty , dodać pieczarki doprawić solą i pieprzem, smażyć do odparowania wody, dodać ziemniaki , doprawić ziołami polskimi, smażyć 1 minutę. Jajka wybić , rozkłócić, zalać ziemniaki z warzywami, doprawić solą i pieprzem, smażyć do dobrego usmażenia jajek lub jak kto lubi.