Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowane jajka faszerowane wyglądają pięknie, i oczywiście bardzo smakują. Przepis na jajka faszerowane buraczkami jest uniwersalny.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7465
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2402
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7465
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2402
Składniki
Jajka ugotuj na twardo. Zalej zimną wodą. Ostudź, potem przekrój na połówki, wyjmij żółtka. Koperek i część szczypiorku drobno posiekaj, wymieszaj z żółtkami. Do żółtek dodaj starte buraczki, chrzan, i majonez. Dokładnie wymieszaj, aby wszystkie składniki się ze sobą połączyły. Dopraw solą i pieprzem. Buraczkową masą napełnij rękaw cukierniczy i faszeruj połówki jajek. Podawaj posypane posiekanym szczypiorkiem.