Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowane jajka faszerowane wyglądają pięknie, i oczywiście bardzo smakują. Przepis na jajka faszerowane buraczkami jest uniwersalny.
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2639
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5391
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 230
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2639
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5391
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 230
Składniki
Jajka ugotuj na twardo. Zalej zimną wodą. Ostudź, potem przekrój na połówki, wyjmij żółtka. Koperek i część szczypiorku drobno posiekaj, wymieszaj z żółtkami. Do żółtek dodaj starte buraczki, chrzan, i majonez. Dokładnie wymieszaj, aby wszystkie składniki się ze sobą połączyły. Dopraw solą i pieprzem. Buraczkową masą napełnij rękaw cukierniczy i faszeruj połówki jajek. Podawaj posypane posiekanym szczypiorkiem.