Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka faszerowane łososiem czyli pyszna przystawka dla miłośników wędzonych ryb a także prawdziwych smakoszy. Jest to efektowne, łatwe do zrobienia danie idealne na wielkanocne śniadanie a także inne okazje.
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 3335
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 89
Dzisiaj moje ulubione danie. Danie z makarony pysznego kremowego sosu no i ku...
Odsłon: 248
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 3335
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 89
Dzisiaj moje ulubione danie. Danie z makarony pysznego kremowego sosu no i ku...
Odsłon: 248
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, po ugotowaniu obieramy ze skorupek. Plastry wędzonego łososia drobno siekamy.
Jajka przekrawamy wzdłuż na pół, wyjmujemy z nich żółtka i wrzucamy do miski a następnie bardzo dokładnie rozgniatamy widelcem. Do żółtek dodajemy posiekanego łososia, majonez oraz tarty chrzan, wszystko dokładnie mieszamy do uzyskania jednolitej masy. Połówki białek faszerujemy przygotowaną masą najlepiej za pomocą rękawa cukierniczego i dekorujemy gałązkami koperku.