Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka faszerowane łososiem czyli pyszna przystawka dla miłośników wędzonych ryb a także prawdziwych smakoszy. Jest to efektowne, łatwe do zrobienia danie idealne na wielkanocne śniadanie a także inne okazje.
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2190
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 949
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23108
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2190
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 949
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23108
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, po ugotowaniu obieramy ze skorupek. Plastry wędzonego łososia drobno siekamy.
Jajka przekrawamy wzdłuż na pół, wyjmujemy z nich żółtka i wrzucamy do miski a następnie bardzo dokładnie rozgniatamy widelcem. Do żółtek dodajemy posiekanego łososia, majonez oraz tarty chrzan, wszystko dokładnie mieszamy do uzyskania jednolitej masy. Połówki białek faszerujemy przygotowaną masą najlepiej za pomocą rękawa cukierniczego i dekorujemy gałązkami koperku.