Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste do przygotowania jajka, świetne na świąteczne śniadanie.
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 10
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 61
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 5083
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 68
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 10
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 61
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 5083
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 68
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupek i przekroić na pół.
Z jajek wyciągnąć żółtka i rozdrobnić je widelcem, dodać odsączonego tuńczyka oraz posiekaną cebulę, wymieszać. Dodać majonez, sól i pieprz i całość dokładnie wymieszać.
Wgłębienia po jajka napełnić pastą z tuńczyka. Udekorować kawałkami rzodkiewki oraz natką pietruszki.