Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste do przygotowania jajka, świetne na świąteczne śniadanie.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2278
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 146
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 191
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 194
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2278
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 146
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 191
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 194
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupek i przekroić na pół.
Z jajek wyciągnąć żółtka i rozdrobnić je widelcem, dodać odsączonego tuńczyka oraz posiekaną cebulę, wymieszać. Dodać majonez, sól i pieprz i całość dokładnie wymieszać.
Wgłębienia po jajka napełnić pastą z tuńczyka. Udekorować kawałkami rzodkiewki oraz natką pietruszki.