Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste do przygotowania jajka, świetne na świąteczne śniadanie.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 77
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 132
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 77
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 132
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupek i przekroić na pół.
Z jajek wyciągnąć żółtka i rozdrobnić je widelcem, dodać odsączonego tuńczyka oraz posiekaną cebulę, wymieszać. Dodać majonez, sól i pieprz i całość dokładnie wymieszać.
Wgłębienia po jajka napełnić pastą z tuńczyka. Udekorować kawałkami rzodkiewki oraz natką pietruszki.