Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, u nas w domu, wyłącznie wielkanocna przekąska.
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67923
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1943
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67923
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1943
Składniki
Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać, przekroić na połówki. Z każdej połowy jajka wyjąć żółtko. Pieczarki obrać, pokroić w drobną kosteczkę, podsmażyć na tłuszczu z cebulą pokrojoną w kostkę. Do wystudzonych pieczarek dodać rozdrobnione żółtka. Wszystkie składniki utrzeć na gładką masę, doprawić solą i pieprzem. Gotowym farszem napełniać połówki jajek. SMACZNEGO