Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 130
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 70
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 747
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 361
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 130
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 70
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 747
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 361
Składniki
Jajka gotujemy na twardo;
szynkę, żółty ser, cebulę i ogórki kroimy jak najdrobniej; (lub ścieramy na najdrobniejszych oczkach tarki)
ugotowane jajka obieramy i przekrawamy na pół;
wyjmujemy żółtka, rozgniatamy je widelcem i dodajemy do pokrojonych wcześniej składników. Dokładamy majonez i mieszamy wszystko razem;
uzyskaną masą wypełniamy w białkach miejsca po żółtkach, dekorujemy i wstawiamy do lodówki na około 30 minut
smacznego