Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i szybka do zrobienia wiosenna przekąska, która idealnie sprawdzi się na wielkanocnym stole.
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 62
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 105
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 61
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 124
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 62
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 105
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 61
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 124
Składniki
JAJKA UGOTOWAĆ NA TWARDO, OBRAĆ ZE SKORUPEK I PRZEKROIĆ WZDŁUŻ NA POL. NA TALERZU UŁOŻYĆ LIŚCIE SALATY, A NA NICH POLÓWKI JAJEK.
ZROBIĆ SOS. ZIOŁA DROBNO POSIEKAĆ, OGÓREK OBRAĆ ZE SKORKI I POKROIĆ W KOSTECZKĘ. DO MISECZKI WLAĆ ŚMIETANĘ, MAJONEZ, POKROJONY OGÓREK I ZIOŁA. DODAĆ PIEPRZ I SOL DO SMAKU. CAŁOŚĆ DOBRZE WYMIESZAĆ. TAK PRZYGOTOWANYM SOSEM POLAĆ JAJKA.
UDEKOROWAĆ GAŁĄZKAMI PIETRUSZKI I KOPERKU. PODAWAĆ SCHŁODZONE. SMACZNEGO!