Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i szybka do zrobienia wiosenna przekąska, która idealnie sprawdzi się na wielkanocnym stole.
Prosty w przygotowaniu, puszysty i smaczny sernik. Sernik przygotowany na spo...
Odsłon: 133
Dzisiaj zapraszam Was na deser zero waste. Został mi otwarty serek mascarpone...
Odsłon: 630
Prosty w przygotowaniu, puszysty i smaczny sernik. Sernik przygotowany na spo...
Odsłon: 133
Dzisiaj zapraszam Was na deser zero waste. Został mi otwarty serek mascarpone...
Odsłon: 630
Składniki
JAJKA UGOTOWAĆ NA TWARDO, OBRAĆ ZE SKORUPEK I PRZEKROIĆ WZDŁUŻ NA POL. NA TALERZU UŁOŻYĆ LIŚCIE SALATY, A NA NICH POLÓWKI JAJEK.
ZROBIĆ SOS. ZIOŁA DROBNO POSIEKAĆ, OGÓREK OBRAĆ ZE SKORKI I POKROIĆ W KOSTECZKĘ. DO MISECZKI WLAĆ ŚMIETANĘ, MAJONEZ, POKROJONY OGÓREK I ZIOŁA. DODAĆ PIEPRZ I SOL DO SMAKU. CAŁOŚĆ DOBRZE WYMIESZAĆ. TAK PRZYGOTOWANYM SOSEM POLAĆ JAJKA.
UDEKOROWAĆ GAŁĄZKAMI PIETRUSZKI I KOPERKU. PODAWAĆ SCHŁODZONE. SMACZNEGO!