Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i szybka do zrobienia wiosenna przekąska, która idealnie sprawdzi się na wielkanocnym stole.
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 287
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1407
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 310
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1038
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 287
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1407
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 310
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1038
Składniki
JAJKA UGOTOWAĆ NA TWARDO, OBRAĆ ZE SKORUPEK I PRZEKROIĆ WZDŁUŻ NA POL. NA TALERZU UŁOŻYĆ LIŚCIE SALATY, A NA NICH POLÓWKI JAJEK.
ZROBIĆ SOS. ZIOŁA DROBNO POSIEKAĆ, OGÓREK OBRAĆ ZE SKORKI I POKROIĆ W KOSTECZKĘ. DO MISECZKI WLAĆ ŚMIETANĘ, MAJONEZ, POKROJONY OGÓREK I ZIOŁA. DODAĆ PIEPRZ I SOL DO SMAKU. CAŁOŚĆ DOBRZE WYMIESZAĆ. TAK PRZYGOTOWANYM SOSEM POLAĆ JAJKA.
UDEKOROWAĆ GAŁĄZKAMI PIETRUSZKI I KOPERKU. PODAWAĆ SCHŁODZONE. SMACZNEGO!