Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna przekąska na święta
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1277
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 254
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1277
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 254
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, ostudź, obierz i przekrój na pół. Jabłko obierz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach. W razie potrzeby odciśnij z nadmiaru soku, do jabłka dodaj jogurt, chrzan, sól i pieprz, wymieszaj.
Na półmisku ułóż sos, na nim połówki jajek, posyp startym na tarce o drobnych oczkach żółtku i pokrojonym szczypiorkiem.
Idealna przystawka na wielkanocny stół.