Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka w wiosennym sosie to szybka i smaczna propozycja na kolacje lub przekąskę na imprezę .
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 180
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 114
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 180
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 114
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, ostudź, obierz i przekrój na pół . Ułóż na talerzu . Rzodkiewki, cebule i ogórka pokrój w drobną kostkę lub zetrzyj na tarce o grubych oczkach .
Do pokrojonych warzyw dodaj posiekany szczypiorek i koperek , wymieszaj . Następnie majonez i śmietanę , całość dokładnie wymieszaj dopraw do smaku solą i pieprzem . Na połówkach jajek połóż po łyżeczce sosu , posyp koperkiem i szczypiorkiem .