Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam jajka faszerowane pysznym farszem chrzanowym. Farsz złożony z serka kanapkowego żółtek jaj oraz chrzanu. Smakują wyśmienicie.
garnek, nóż, miska, widelec, łyżka,
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30789
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3576
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2729
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1088
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30789
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3576
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2729
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1088
Składniki
Ugotowane jajka obierz i przekrój na połówki. Wyjmij żółtka rozgnieć widelcem i wymieszaj z chrzanem, dodaj serek kanapkowy oraz pokrojony drobniutko szczypiorek, dopraw do smaku solą i pieprzem. Dokładnie wymieszaj. Pastą faszeruj połówki jajek. Jajka poukładaj na liściach sałaty zielonej. Posyp pokrojoną zieloną cebulką. Jajka polecam jako dodatek do świątecznego śniadania.