Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam jajka faszerowane pysznym farszem chrzanowym. Farsz złożony z serka kanapkowego żółtek jaj oraz chrzanu. Smakują wyśmienicie.
garnek, nóż, miska, widelec, łyżka,
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 128
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31295
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 414
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 128
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31295
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 414
Składniki
Ugotowane jajka obierz i przekrój na połówki. Wyjmij żółtka rozgnieć widelcem i wymieszaj z chrzanem, dodaj serek kanapkowy oraz pokrojony drobniutko szczypiorek, dopraw do smaku solą i pieprzem. Dokładnie wymieszaj. Pastą faszeruj połówki jajek. Jajka poukładaj na liściach sałaty zielonej. Posyp pokrojoną zieloną cebulką. Jajka polecam jako dodatek do świątecznego śniadania.