Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam jajka faszerowane pysznym farszem chrzanowym. Farsz złożony z serka kanapkowego żółtek jaj oraz chrzanu. Smakują wyśmienicie.
garnek, nóż, miska, widelec, łyżka,
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5644
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 943
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 243
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 32363
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 85
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5644
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 943
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 243
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 32363
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 85
Składniki
Ugotowane jajka obierz i przekrój na połówki. Wyjmij żółtka rozgnieć widelcem i wymieszaj z chrzanem, dodaj serek kanapkowy oraz pokrojony drobniutko szczypiorek, dopraw do smaku solą i pieprzem. Dokładnie wymieszaj. Pastą faszeruj połówki jajek. Jajka poukładaj na liściach sałaty zielonej. Posyp pokrojoną zieloną cebulką. Jajka polecam jako dodatek do świątecznego śniadania.