Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny majonez o smaku kimchi. Wystarczy do podstawowej wersji dodać płyny spod kimchi aby zyskać super smak!
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 219
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 84
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 23
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 19
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 219
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 84
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 23
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 19
Składniki
Jaja przekrój na połówki. Majonez przełóż do miski i dodaj płyn spod kimchi oraz trochę słodkiej papryki. Wymieszaj ze sobą. Nałoż na każdą połówkę jajka po łyżeczce majonezu. Udekoruj sezamem, rzeżuchą i koperkiem.