Do góry

Przekąski Przepis na:

Jajka z pasztetem w galarecie

Jajka z pasztetem w galarecie

Autor:

Przepisów i artykułów: 2538 Ocena: 18859

Dodano:

Odsłon: 1003

Smaczne danie na dobrą przekąskę.

Składniki

3-4 os. > 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Jajka z pasztetem w galarecie

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Jajka ugotować na twardo, obrać i pokroić na trzy części. Jajka przełożyć pasztetem, delikatnie złożyć i włożyć do szklanej salaterki. Rosół zagotować, odstawić na chwilę i rozpuścić w nim żelatynę. Przygotowane jajka obsypać groszkiem, zalać tężejącym rosołem, wstawić do lodówki do następnego dnia. Podawać z sosem tatarskim.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń