Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robi furrore na imprezach.Znika z talerza w mig, a to przez swój oryginalny smak
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 12
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 483
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1989
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3978
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 12
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 483
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1989
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3978
Składniki
Kalafiora dzielimy na różyczki i gotujemy z dodatkiem vegety(będzie miał ciekawszy smak i kolor)odcedzamy i odstawiamy do ostygnięcia.Majonez mieszamy ze śmietaną,chrzanem,rozdrobnionym czosnkiem,drobno posiekanym koperkiem i przyprawamy.Dokładnie mieszamy.Kalafiora polewamy sose i gotowe.SMACZNEGO.