Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To cos co jest bardzo popularne na przystawki w Norwegi,nie wiem czy jest to w Polsce,mysle ze gdzies w okolicach Trojmiasta,polecam sprobowac,lepsze od krewetek.
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10279
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 90
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 79
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 873
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10279
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 90
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 79
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 873
Składniki
Pora pokroj,zagotoj wywar z kostki warzywnej,dodaj pora gotoj do miekosci odcec,po ugotowaniu dodaj do pora smietanke, dosmacz wedlug uznania i zmiksoj.
Kamskjell podsmarz na patelni z kazdej strony do uzyskania zlotego koloru,wyloz na papier kuchenny,do odsaczenia tluszczu,pokroj czosnek i cebulke usmaz na tym samym oleju.
Puree wykladaj na deserowy talerzyk,na to kamskjell polej wszystko sosem z patelni,dla mnie to jest rewelacja