Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dziś dla was kapustę kiszoną zasmażaną lubicie? ja kiszoną kocham w każdej postaci mogę ją jeść na surowo, jako surówkę, zupę lub wiele wiele innych posiłków z dodatkiem tej właśnie kapusty
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30802
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3581
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2897
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1095
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30802
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3581
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2897
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1095
Składniki
Do garnka dodać pół kostki smalcu i dodać pokrojoną kapustę, ziela angielskie oraz liście laurowe całość smażyć na wolnym ogniu a w międzyczasie podsmażyć cebulę na drugiej połowie smalcu odejmując tylko łyżkę z tej połowy smalcu. Dodać podsmażoną cebulę i nadal smażyć
Do smażącej się kapusty dodać przyprawy z opisu i nadal dusić pod przykryciem w międzyczasie podsmażyć na pozostawionej łyżce smalcu mąkę na rumiany kolor
Dodać podsmażoną mąkę i jeszcze chwilę cały czas mieszając podsmażyć