Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dziś dla was kapustę kiszoną zasmażaną lubicie? ja kiszoną kocham w każdej postaci mogę ją jeść na surowo, jako surówkę, zupę lub wiele wiele innych posiłków z dodatkiem tej właśnie kapusty
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13504
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 620
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2843
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 783
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13504
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 620
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2843
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 783
Składniki
Do garnka dodać pół kostki smalcu i dodać pokrojoną kapustę, ziela angielskie oraz liście laurowe całość smażyć na wolnym ogniu a w międzyczasie podsmażyć cebulę na drugiej połowie smalcu odejmując tylko łyżkę z tej połowy smalcu. Dodać podsmażoną cebulę i nadal smażyć
Do smażącej się kapusty dodać przyprawy z opisu i nadal dusić pod przykryciem w międzyczasie podsmażyć na pozostawionej łyżce smalcu mąkę na rumiany kolor
Dodać podsmażoną mąkę i jeszcze chwilę cały czas mieszając podsmażyć