Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledź, buraczki, ziemniaki, ser żółty, cebula, majonez...
Warzywna wariacja jest idealnym dodatkiem do śniadania lub kolacji , sprawdzi...
Odsłon: 112
Jest bardzo zdrową, smacznną, szybką do zrobienia i sycącą sałatką do obiadu,...
Odsłon: 163
Zapiekanka ze szparagami i kurczakiem może wydawać się pracochłonna. To jedna...
Odsłon: 2224
Warzywna wariacja jest idealnym dodatkiem do śniadania lub kolacji , sprawdzi...
Odsłon: 112
Jest bardzo zdrową, smacznną, szybką do zrobienia i sycącą sałatką do obiadu,...
Odsłon: 163
Zapiekanka ze szparagami i kurczakiem może wydawać się pracochłonna. To jedna...
Odsłon: 2224
Składniki
Aby ta smaczna potrawa ładnie się prezentowała również od strony wizualnej - potrzebne jest wysokie naczynie z białego szkła. Śledzie namoczyć na 1/2 godz. Pokroic je na dość małe kawałki (1,5 x 1,5 cm). Buraki i ziemniaki ugotowac w koszulkach, obrać je i pokroić w drobna kostkę (do OSOBNYCH naczyń), cebulę posiekac, ser żółty zetrzec na tarce )* jajka na twardo posiekać drobno. Na dnie szklanego naczynia układac kolejno: - śledzie - cebulkę - buraki - cieniutko posmarować majonezem -ziemniaki - majonez (grubsza warstwa) - na wierzchu posypać startym serem. Bardzo kaloryczne (buraki, ziemniaki, majonez, ser..), ale jakie pycha :)
Przepisy Przekąski
Przekąski
Parówki w cieście francuskim
Przekąski
Węgierski langosz
Przekąski
Jajka w majonezie ze szczypiorkiem
Przekąski
marynowane filety z makreli
Parówki w cieście francuskim
Parówki w cieście francuskim to danie, które zasmakuje zarówno dzieciom, jak...
Odsłon: 12508
Węgierski langosz
Odwiedzając Węgry, należy obowiązkowo spróbować legendarną przekąskę jaką jes...
Odsłon: 6001