Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koreczki z pomidorków koktajlowych przygotujesz szybko i sprawnie. Do ich serwowania wystarczy ozdobny półmisek oraz wykałaczka.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 931
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2146
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4163
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 931
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2146
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4163
Składniki
Ser przełóż do miski. Wlej śmietanę oraz dopraw solą. Zmiksuj na jednolitą masę, a na koniec dodaj posiekany koperek. Możesz to także zrobić blenderem.
Pomidorki koktajlowe umyj, osusz, a następnie odkrój górną część. Jeśli chcesz, aby kulki stabilniej opierały się o półmisek to delikatnie przytnij też dolną część. Ser pokrój na drobne kawałki.
Ułóż pomidorki jeden obok drugiego. Delikatnie z pomocą łyżeczki nakładaj farsz na środek i przykryj górną częścią pomidorka tworząc kapelusz. Na wierzchu ułóż kawałek sera i wbij wykałaczkę.