Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koreczki z pomidorków koktajlowych przygotujesz szybko i sprawnie. Do ich serwowania wystarczy ozdobny półmisek oraz wykałaczka.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 846
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5815
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9635
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 293
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 846
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5815
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9635
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 293
Składniki
Ser przełóż do miski. Wlej śmietanę oraz dopraw solą. Zmiksuj na jednolitą masę, a na koniec dodaj posiekany koperek. Możesz to także zrobić blenderem.
Pomidorki koktajlowe umyj, osusz, a następnie odkrój górną część. Jeśli chcesz, aby kulki stabilniej opierały się o półmisek to delikatnie przytnij też dolną część. Ser pokrój na drobne kawałki.
Ułóż pomidorki jeden obok drugiego. Delikatnie z pomocą łyżeczki nakładaj farsz na środek i przykryj górną częścią pomidorka tworząc kapelusz. Na wierzchu ułóż kawałek sera i wbij wykałaczkę.