Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koreczki z pomidorków koktajlowych przygotujesz szybko i sprawnie. Do ich serwowania wystarczy ozdobny półmisek oraz wykałaczka.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
Ser przełóż do miski. Wlej śmietanę oraz dopraw solą. Zmiksuj na jednolitą masę, a na koniec dodaj posiekany koperek. Możesz to także zrobić blenderem.
Pomidorki koktajlowe umyj, osusz, a następnie odkrój górną część. Jeśli chcesz, aby kulki stabilniej opierały się o półmisek to delikatnie przytnij też dolną część. Ser pokrój na drobne kawałki.
Ułóż pomidorki jeden obok drugiego. Delikatnie z pomocą łyżeczki nakładaj farsz na środek i przykryj górną częścią pomidorka tworząc kapelusz. Na wierzchu ułóż kawałek sera i wbij wykałaczkę.