Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczna przekąska.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 146
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1850
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14559
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19621
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 146
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1850
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14559
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19621
Składniki
Wykonanie farszu: Pieczarki, cebulę obrać pokroić, przyprawić do smaku i przysmażyć na oleju. Wykonanie: Gotujemy dzień wcześniej ziemniaki w mundurkach, obieramy i mielimy razem z cebulą podsmażoną na maśle. Następnie wbijamy jajka, przyprawiamy do smaku solą i pieprzem, wsypujemy obie mąki i dokładnie wyrabiamy masę. Formujemy na dłoni kotlety i faszerujemy pieczarkami. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu z obu stron z obu stron na złoty kolor.