Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczna przekąska.
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2298
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 733
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 408
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 136
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 84
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2298
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 733
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 408
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 136
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 84
Składniki
Wykonanie farszu: Pieczarki, cebulę obrać pokroić, przyprawić do smaku i przysmażyć na oleju. Wykonanie: Gotujemy dzień wcześniej ziemniaki w mundurkach, obieramy i mielimy razem z cebulą podsmażoną na maśle. Następnie wbijamy jajka, przyprawiamy do smaku solą i pieprzem, wsypujemy obie mąki i dokładnie wyrabiamy masę. Formujemy na dłoni kotlety i faszerujemy pieczarkami. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu z obu stron z obu stron na złoty kolor.