Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1102
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1084
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13050
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1102
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1084
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13050
Składniki
1.Cebulę kroimy w księżyce, parówki kroimy na 3 lub 4 kawałki i na bokach przecinamy na krzyżyk. Rozgrzewamy patelnię z olejem wkładamy cebulę przyprawiamy i przykrywamy pokrywka tak aby cebula zmiękła. Następnie dodajemy parówki i smażymy do tej pory, aż nasze parówki się rozkrzeczą. Jeśli potrzeba doprawiamy i życzę smacznego:)