Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 208
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20275
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 208
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20275
Składniki
1.Cebulę kroimy w księżyce, parówki kroimy na 3 lub 4 kawałki i na bokach przecinamy na krzyżyk. Rozgrzewamy patelnię z olejem wkładamy cebulę przyprawiamy i przykrywamy pokrywka tak aby cebula zmiękła. Następnie dodajemy parówki i smażymy do tej pory, aż nasze parówki się rozkrzeczą. Jeśli potrzeba doprawiamy i życzę smacznego:)