Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 54
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 155
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2828
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4199
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 54
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 155
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2828
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4199
Składniki
Zagotowac bulion. Podgotowac w nim krewetki przez ok. 3-4 minuty. Wyjąc, ostudzic.
Zmiksowac czosnek z octem i tartą bułką (ok. 30 sekund). Miksując dodawac sól, żółtko, oliwę, do uzyskania gęstego sosu. Wyłożyc krewetki na półmisek, podawac z sosem w środku. Smacznego.