Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 40
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 218
Polecam Wam dzisiaj brukselkę w innym wydaniu niż robiłam ostatnio. Wyszła py...
Odsłon: 1600
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 40
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 218
Polecam Wam dzisiaj brukselkę w innym wydaniu niż robiłam ostatnio. Wyszła py...
Odsłon: 1600
Składniki
Zagotowac bulion. Podgotowac w nim krewetki przez ok. 3-4 minuty. Wyjąc, ostudzic.
Zmiksowac czosnek z octem i tartą bułką (ok. 30 sekund). Miksując dodawac sól, żółtko, oliwę, do uzyskania gęstego sosu. Wyłożyc krewetki na półmisek, podawac z sosem w środku. Smacznego.