Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dla smakoszy owoców morza.
Schab wieprzowy wędzony w aromacie płynnego dymu wędzarniczego olcha/buk. Trz...
Odsłon: 5115
Masło niesamowicie wzbogaca smak ryby, właściwie inne przyprawy oprócz soli i...
Odsłon: 583
Schab wieprzowy wędzony w aromacie płynnego dymu wędzarniczego olcha/buk. Trz...
Odsłon: 5115
Masło niesamowicie wzbogaca smak ryby, właściwie inne przyprawy oprócz soli i...
Odsłon: 583
Składniki
Zagotowac bulion. Podgotowac w nim krewetki przez ok. 3-4 minuty. Wyjąc, ostudzic.
Zmiksowac czosnek z octem i tartą bułką (ok. 30 sekund). Miksując dodawac sól, żółtko, oliwę, do uzyskania gęstego sosu. Wyłożyc krewetki na półmisek, podawac z sosem w środku. Smacznego.