Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8705
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 613
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8705
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 613
Składniki
Zagotowac bulion. Podgotowac w nim krewetki przez ok. 3-4 minuty. Wyjąc, ostudzic.
Zmiksowac czosnek z octem i tartą bułką (ok. 30 sekund). Miksując dodawac sól, żółtko, oliwę, do uzyskania gęstego sosu. Wyłożyc krewetki na półmisek, podawac z sosem w środku. Smacznego.