Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska lub do pracy na lunch. Kilka składników, niewiele pracy, a smacznie. Dodanie jajka do sera sprawia, że masa serowa jest delikatniejsza i bardziej puszysta
Tarka do jarzyn, blacha do pieczenia, łyżeczka, łyżka, nóż
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1857
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1606
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1557
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2121
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1857
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1606
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1557
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2121
Składniki
Równo rozprowadzamy na szynce
Na środek kładziemy plasterek pomidora
Składamy do środka 2 przeciwległe kąty ciasta
Wkładamy do zimnego piekarnika i pieczemy 20- 25 minut w temperaturze 200 stopni Celsjusza.
Ciasto trzymamy w lodówce podczas przygotowywania wierzchu. Ser trzemy na tarce o grubych oczkach, dodajemy jajko oraz musztardę.
Dokładnie mieszamy.
Ciasto wyjmujemy z lodówki,rozwijamy i dzielimy na 4 części.
Każdą z części polewamy sosem Sriracha.
Kładziemy na każdy kawałek plaster szynki.
Masę serową dzielimy na 4 równebiej więcej części i kładziemy na szynkę.