Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska lub do pracy na lunch. Kilka składników, niewiele pracy, a smacznie. Dodanie jajka do sera sprawia, że masa serowa jest delikatniejsza i bardziej puszysta
Tarka do jarzyn, blacha do pieczenia, łyżeczka, łyżka, nóż
Deserek, który możemy potraktować również jako rubaszną kolację lub wesołe śn...
Odsłon: 75
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 2874
Kiedy myślimy o swoich urodzinach, często chcemy zabłysnąć czymś wyjątkowym i...
Odsłon: 305
Deserek, który możemy potraktować również jako rubaszną kolację lub wesołe śn...
Odsłon: 75
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 2874
Kiedy myślimy o swoich urodzinach, często chcemy zabłysnąć czymś wyjątkowym i...
Odsłon: 305
Składniki
Równo rozprowadzamy na szynce
Na środek kładziemy plasterek pomidora
Składamy do środka 2 przeciwległe kąty ciasta
Wkładamy do zimnego piekarnika i pieczemy 20- 25 minut w temperaturze 200 stopni Celsjusza.
Ciasto trzymamy w lodówce podczas przygotowywania wierzchu. Ser trzemy na tarce o grubych oczkach, dodajemy jajko oraz musztardę.
Dokładnie mieszamy.
Ciasto wyjmujemy z lodówki,rozwijamy i dzielimy na 4 części.
Każdą z części polewamy sosem Sriracha.
Kładziemy na każdy kawałek plaster szynki.
Masę serową dzielimy na 4 równebiej więcej części i kładziemy na szynkę.