Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwe, szybkie i smaczne :)) Można zabrać do pracy, zrobić na imprezę lub zwyczajnie na obiad:)
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1736
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15175
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4190
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8946
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1736
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15175
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4190
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8946
Składniki
Pierś z kurczaka kroimy w kostkę lub paski i przesmażamy na niewielkiej ilości oleju.
Kiedy mięso będzie gotowe wrzucamy mrożone warzywa i dusimy pod przykryciem, do czasu aż będą gotowe. W między czasie, w osobnym garnku gotujemy ryż.
Kiedy warzywa będą gotowe dodajemy Fix do potraw chińskich (tu mi się pewnie dostanie po głowie, ale cóż... ja lubię i uważam, że nadaje smkau:)) i chwilę gotujemy. Dodajemy ryż, ewentualnie doprawiamy solą, sosem sojowym i gotowe.