Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, zdrowa i prosta przekąska.Sprawdza się również jako obiad.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11032
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6326
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5405
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13294
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5058
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11032
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6326
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5405
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13294
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5058
Składniki
Mieszam 1 łyżeczkę miodu z 3 łyżkami oleju, 1 łyżeczką przyprawy gyros i 1 łyżeczką słodkiej papryki.Wkładam pokrojoną w paski pierś.Marynuję około 20 min. W międzyczasie kroję pomidora, cebulę i ogórka w kostkę.
Podsmażam pierś w marynacie i dodaję zamrożony szpinak.Smażę do czasu aż pierś straci surowość a szpinak będzie miękki.
Rozgrzewam patelnię bez oleju.Kładę tortillę i czekam, aż będzie ciepła z obu stron.
Spód tortilli smaruję majonezem, dodaję mięso ze szpinakiem, ogórki, cebulę i pomidora.Polewam keczupem i zawijam.Smacznego!