Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, zdrowa i prosta przekąska.Sprawdza się również jako obiad.
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13417
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 569
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2766
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 758
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13417
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 569
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2766
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 758
Składniki
Mieszam 1 łyżeczkę miodu z 3 łyżkami oleju, 1 łyżeczką przyprawy gyros i 1 łyżeczką słodkiej papryki.Wkładam pokrojoną w paski pierś.Marynuję około 20 min. W międzyczasie kroję pomidora, cebulę i ogórka w kostkę.
Podsmażam pierś w marynacie i dodaję zamrożony szpinak.Smażę do czasu aż pierś straci surowość a szpinak będzie miękki.
Rozgrzewam patelnię bez oleju.Kładę tortillę i czekam, aż będzie ciepła z obu stron.
Spód tortilli smaruję majonezem, dodaję mięso ze szpinakiem, ogórki, cebulę i pomidora.Polewam keczupem i zawijam.Smacznego!