Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, zdrowa i prosta przekąska.Sprawdza się również jako obiad.
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 322
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 28253
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9002
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 750
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 322
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 28253
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9002
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 750
Składniki
Mieszam 1 łyżeczkę miodu z 3 łyżkami oleju, 1 łyżeczką przyprawy gyros i 1 łyżeczką słodkiej papryki.Wkładam pokrojoną w paski pierś.Marynuję około 20 min. W międzyczasie kroję pomidora, cebulę i ogórka w kostkę.
Podsmażam pierś w marynacie i dodaję zamrożony szpinak.Smażę do czasu aż pierś straci surowość a szpinak będzie miękki.
Rozgrzewam patelnię bez oleju.Kładę tortillę i czekam, aż będzie ciepła z obu stron.
Spód tortilli smaruję majonezem, dodaję mięso ze szpinakiem, ogórki, cebulę i pomidora.Polewam keczupem i zawijam.Smacznego!