Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dla naszych małych smakoszy.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1295
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 803
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1420
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1295
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 803
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1420
Składniki
1. Mięso kroimy na większe kawałki, solimy.
2. Do miski wlewamy jogurt. 3. Wbijamy jajka. 4. Dodajemy mąkę. 5. Doprawiamy pieprzem, solą oraz chili.
6. Paprykę obieramy z nasion i ścieramy na tarce o dużych oczach. 7. Dodajemy Do pozostałych składników i dokładnie mieszamy.
8. Łączymy z mięsem.
9. Płatki drobno kruszymy. 10. Każdy kawałek mięsa obtaczamy w płatkach.
11. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
12. Przekąska gotowa, podajemy z dowolnym sosem. 13. Smacznego.