Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dla naszych małych smakoszy.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 163
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4366
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11860
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6766
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5581
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 163
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4366
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11860
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6766
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5581
Składniki
1. Mięso kroimy na większe kawałki, solimy.
2. Do miski wlewamy jogurt. 3. Wbijamy jajka. 4. Dodajemy mąkę. 5. Doprawiamy pieprzem, solą oraz chili.
6. Paprykę obieramy z nasion i ścieramy na tarce o dużych oczach. 7. Dodajemy Do pozostałych składników i dokładnie mieszamy.
8. Łączymy z mięsem.
9. Płatki drobno kruszymy. 10. Każdy kawałek mięsa obtaczamy w płatkach.
11. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
12. Przekąska gotowa, podajemy z dowolnym sosem. 13. Smacznego.