Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tarta na spodzie z kruchego ciasta z podsmażonymi kurkami, szpinakiem, cebulką, z dodatkiem sera pleśniowego! Pyszna i pożywna!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 122
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4254
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11605
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6634
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5529
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13717
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 122
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4254
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11605
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6634
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5529
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13717
Składniki
Mąkę, sól , zimne masło miksuję razem. Dodaję jajka i zagniatam ciasto, którym wykładam formę do tarty. Podpiekam w piekarniku przez 20 minut w temperaturze 180 stopni. Szpinak, cebulę i kurki kroję na mniejsze części i każde podsmażam na osobnej patelni. Wykładam na podpieczone ciasto. Rozkładam równomiernie kawałki sera pleśniowego i zapiekam jeszcze około 15 minut!