Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegetariańska wersja popularnego jednogarnkowego dania. Doskonale smakuje z czosnkową grzanką. Polecam!
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4779
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4742
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44627
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 295
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4779
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4742
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44627
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 295
Składniki
Obieramy warzywa i kroimy w kostkę, kolejno: cebulę, cukinię razem ze skórą, marchewkę, paprykę i sparzone obrane ze skóry pomidory. Na rozgrzaną oliwę wrzucamy najpierw warzywa, które potrzebują więcej czasu aby zmięknąć a na końcu dodajemy pomidory.
Przyprawiamy warzywa i dodajemy przecier pomidorowy. Całość dusimy ok 30 min. Najlepiej smakuje z grzanką lub świeżym pieczywem.