Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
....Po dobrym obiedzie człowiek jest skłonny wszystkim wybaczać.......
robimy ciasto nalesnikowe i smażymy naleśniki
na oleju rumienimy lekko cebulke pokrojoną w kostke...do cebulki dodajemy mieso(ja dodaje mieloną łopatkę)i mieszamy.....w trakcie mieszania mieso posypujemy przyprawą do gyrosa....dajemy wedle swojego smaku.......ja zykle daje wiecej niż pół torebki....mozna dodac troszke oregano ....
ser żółty scieramy na tarce o grubych oczkach....pieczarki kroimy w talarki
na połowie nalesnika nakładamy farsz miesny...a na farszser żółty...naleśnika składamy na pół......na każdy nalesnik na wierzch dajemy znów stary ser...i pokrojone pieczarki....
zapiekamy w piekarnikuaż ser sie rozpusci
po upieczeniu posypujemy posiekaną natka pietruszki....mozna polac ketchupem........
Najlepszy sposób na wykorzystanie resztek. U mnie ścinki z karkówki, łopatki...
Odsłon: 451
to danie nie jest dietetyczne ale czasem mozna sobie na pozwolić na mały grze...
Odsłon: 2531
Bardzo smaczne i lekkostrawne połączenie cukinii z mięsem mielonym z indyka....
Odsłon: 625
Mamy teraz sezon na szparagi. Kiedyś to warzywo, było bardzo ekskluzywne ale...
Odsłon: 141
Idealna ryba na piątkowy grill. Doprawiona na ostro była gotowa w 15 minut.
Odsłon: 24
Mięciutkie i rozpływające się w ustach i co najważniejsze gotowe w 5 minut! P...
Odsłon: 22
Mamy teraz sezon na szparagi. Kiedyś to warzywo, było bardzo ekskluzywne ale...
Odsłon: 141
Idealna ryba na piątkowy grill. Doprawiona na ostro była gotowa w 15 minut.
Odsłon: 24
Mięciutkie i rozpływające się w ustach i co najważniejsze gotowe w 5 minut! P...
Odsłon: 22
Składniki
robimy ciasto nalesnikowe i smażymy naleśniki
na oleju rumienimy lekko cebulke pokrojoną w kostke...do cebulki dodajemy mieso(ja dodaje mieloną łopatkę)i mieszamy.....w trakcie mieszania mieso posypujemy przyprawą do gyrosa....dajemy wedle swojego smaku.......ja zykle daje wiecej niż pół torebki....mozna dodac troszke oregano ....
ser żółty scieramy na tarce o grubych oczkach....pieczarki kroimy w talarki
na połowie nalesnika nakładamy farsz miesny...a na farszser żółty...naleśnika składamy na pół......na każdy nalesnik na wierzch dajemy znów stary ser...i pokrojone pieczarki....
zapiekamy w piekarnikuaż ser sie rozpusci
po upieczeniu posypujemy posiekaną natka pietruszki....mozna polac ketchupem........
Przepisy Przekąski
Przekąski
Kalmary z grilla
Przekąski
Warzywno - grzybowe pierożki
Przekąski
Szparagi w cieście francuskim. Szybka i prosta przekąska
Przekąski
Smażona przekąska ziemniaczana
Kalmary z grilla
Mięciutkie i rozpływające się w ustach i co najważniejsze gotowe w 5 minut! P...
Odsłon: 22
Warzywno - grzybowe pierożki
Moje pierogi warzywno - grzybowe, postanowiłam przygotować dla moich przyjaci...
Odsłon: 61