Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żeby nieco urozmaicić "zwykłe" naleśniki czasem wystarczy niewielki dodatek dodatek do ciasta, by ich smak był zdecydowanie lepszy!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1636
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1407
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1431
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1532
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1636
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1407
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1431
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1532
Składniki
Mięso wołowe usmażyć na oleju z dodatkiem przypraw, zmielić. Zrobić ciasto naleśnikowe z dodatkiem curry. Na rozgrzanym oleju smażyć naleśniki na złoty kolor, na jednej usmażonej stronie, gdy naleśnik jest jeszcze na patelni kłaść liście szpinaku i plastry mozzarelli. Następnie dodać mięso, sos czosnkowy, kukurydzę, zwinąć w rulon.
Wierzch dodatkowo polać sosem czosnkowym. Do dekoracji można użyć pozostałe liście szpinaku. Smacznego!