Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i szybkie nawet niejadki się na nie skuszą.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1710
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15072
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2288
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8868
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1710
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15072
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2288
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8868
Składniki
Z jajek mąki cukru oraz mleka robimy ciasto na naleśniki(niezbyt gęste).Naleśniki po upieczeniu odstawiamy aby trochę ostygły(ok.8 sztuk). Czekoladę i margarynę rozpuszczamy w garnku dodajemy wodę mieszamy do całkowitego się rozpuszczenia. Serek dokładnie mieszamy z cukrem pudrem i cukrem waniliowym tak aby nie było grudek(można zastąpić zwykłym serkiem homogenizowanym tylko że ten jest rzadszy) Teraz na każdy naleśnik nakładamy łyżkę serka rozsmarowujemy składamy naleśnik w kopertę i delikatnie podsmażamy na oliwie o obu stron. Polewamy polewą. Smacznego:)