Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z racji tego że nie było mnie w domu, więc poczyniłam pyszne delikatne i rewelacyjne w smaku :
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 746
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4210
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17511
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3306
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 246
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 746
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4210
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17511
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3306
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 246
Składniki
Do miski dodać mąki, jajka, proszek do pieczenia oraz napój i wszystko dokładnie zmiksować.
Na patelnię wlać większą kropelkę oleju, chochlą wlać porcję ciasta i smażyć z obu stron na rumiano.
Podawać kto z czym lubi u mnie z powidłami śliwkowymi bo takie uwielbiamy.
Z tego przepisu wyszło mi 8 naleśników, jeśli ktoś potrzebuje więcej wystarczy zwiększyć produkty.