Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwykłe naleśniki stają się wyjątkowe, gdy podamy je ze smacznymi dodatkami ;)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26008
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3469
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1451
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26008
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3469
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1451
Składniki
Jaja ubić mikserem z cukrem na puszystą masę. Następnie dodać mąkę, mleko, wodę i odrobinę soli, zmiksować. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor z obu stron.
Z serka, cukru i kremówki przygotować krem, czyli wszystkie składniki dokładnie połączyć, najlepiej mikserem. Owoce umyć i pokroić w plastry, część tylko przekroić na pół. Usmażone naleśniki smarować serowym kremem, układać plastry owoców i zwinąć w rulonik.Wierzch także można posmarować kremem i ułożyć połówki truskawek. Smacznego!