Przekąski Przepis na:
> 6 os. | > 60 min | średnie | przystępne |
Do słoika natkę selera, pietruszki, plasterek cebuli, kawałek kopruOgórki kroimy wzdłuż w ćwiartki i układamy w wysokim słoiczku- jezeli sa duze ogorki.
Zalewę zagotować, przestudzona zalać ogórki. Słoiki pasteryzowac około 10 minut.
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

renka 17 lipca 2012Zgłoś do usunięcia
RETY ! 12 szklanek cukru ?0 Kto głosował? | Odpowiedz

mamakacperka4 26 stycznia 2010Zgłoś do usunięcia
Hm, ogórków.... tyle ....ile mamy. Droga Cookie88... podałam przepis na zalewę do ogórków... nie pamiętam na ile słoików. Jak zrobie w tym roku to dokładnie przeliczę i napiszę. Pozdrawiam.0 Kto głosował? | Odpowiedz

Cookie88 26 stycznia 2010Zgłoś do usunięcia
ile tych ogórków?zero?0 Kto głosował? | Odpowiedz