Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne paluszki z mozzarelli owinięte w cieniutkie plasterki szynki dojrzewającej oraz cukinię.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4938
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13350
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5825
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7492
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4938
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13350
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5825
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7492
Składniki
Kaszkę orkiszową mieszamy z przyprawami. W przyprawach otaczamy ser. Każdy kawałek sera dokładnie owijamy szynką, a następnie cukinią. Całość obtaczamy w kaszce. Paluszki układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy w 200 stopniach C przez 15 minut. Najlepiej smakują na gorąco podane z keczupem lub sosem czonkowo-ziołowym.