Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne paluszki z mozzarelli owinięte w cieniutkie plasterki szynki dojrzewającej oraz cukinię.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1854
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14581
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19643
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1854
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14581
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19643
Składniki
Kaszkę orkiszową mieszamy z przyprawami. W przyprawach otaczamy ser. Każdy kawałek sera dokładnie owijamy szynką, a następnie cukinią. Całość obtaczamy w kaszce. Paluszki układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy w 200 stopniach C przez 15 minut. Najlepiej smakują na gorąco podane z keczupem lub sosem czonkowo-ziołowym.