Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczna przekąska.
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 439
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8692
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3101
Polecam.
Odsłon: 1896
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 439
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8692
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3101
Polecam.
Odsłon: 1896
Składniki
Wykonanie ciasta: Wszystkie składniki na ciasto zmiksować, posolić do smaku i usmażyć na tłuszczu cienkie placuszki. Wykonanie gulaszu: Smalec podgrzać na patelni, wrzucić posiekana cebulę i pokrojone w kostkę mięso. Następnie wsypać przyprawy i smażyć złociście stale mieszając. Podlać rosołem i dusić na bardzo małym ogniu do miękkości. Pod koniec zaciągnąć śmietaną, wyłożyć na wcześniej usmażone placuszki i podawać na ciepło.