Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małe papryczki nadziewane mięsem to fajna przekąska, którą możemy podać na przeróżne uroczystości.
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21779
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 431
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 300
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21779
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 431
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 300
Składniki
1. Mięso kroimy bardzo drobno i przekładamy do miski. 2. Wbijamy jajko oraz dodajemy drobno pokrojona cebulę. 3. Następnie drobno pokrojone ogórki, pokrojoną paprykę oraz starty na tarce o dużych oczach ser. 4. Doprawiamy przyprawą oraz solą i dokładnie mieszamy.
5. Papryczki kroimy na pół i usuwamy nasiona. 6. Napełniamy wcześniej przygotowanym farszem. 7. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. 8. Zapiekamy 30 minut w 180 °C. Pod przykryciem.
9. Danie gotowe. 10. Smacznego.