Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małe papryczki nadziewane mięsem to fajna przekąska, którą możemy podać na przeróżne uroczystości.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 171
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 369
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1656
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3096
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26508
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 171
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 369
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1656
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3096
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26508
Składniki
1. Mięso kroimy bardzo drobno i przekładamy do miski. 2. Wbijamy jajko oraz dodajemy drobno pokrojona cebulę. 3. Następnie drobno pokrojone ogórki, pokrojoną paprykę oraz starty na tarce o dużych oczach ser. 4. Doprawiamy przyprawą oraz solą i dokładnie mieszamy.
5. Papryczki kroimy na pół i usuwamy nasiona. 6. Napełniamy wcześniej przygotowanym farszem. 7. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. 8. Zapiekamy 30 minut w 180 °C. Pod przykryciem.
9. Danie gotowe. 10. Smacznego.