Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małe papryczki nadziewane mięsem to fajna przekąska, którą możemy podać na przeróżne uroczystości.
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 46
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 108
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10329
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 110
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 992
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 46
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 108
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10329
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 110
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 992
Składniki
1. Mięso kroimy bardzo drobno i przekładamy do miski. 2. Wbijamy jajko oraz dodajemy drobno pokrojona cebulę. 3. Następnie drobno pokrojone ogórki, pokrojoną paprykę oraz starty na tarce o dużych oczach ser. 4. Doprawiamy przyprawą oraz solą i dokładnie mieszamy.
5. Papryczki kroimy na pół i usuwamy nasiona. 6. Napełniamy wcześniej przygotowanym farszem. 7. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. 8. Zapiekamy 30 minut w 180 °C. Pod przykryciem.
9. Danie gotowe. 10. Smacznego.