Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małe papryczki nadziewane mięsem to fajna przekąska, którą możemy podać na przeróżne uroczystości.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 780
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22824
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15241
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4938
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45916
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 780
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22824
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15241
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4938
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45916
Składniki
1. Mięso kroimy bardzo drobno i przekładamy do miski. 2. Wbijamy jajko oraz dodajemy drobno pokrojona cebulę. 3. Następnie drobno pokrojone ogórki, pokrojoną paprykę oraz starty na tarce o dużych oczach ser. 4. Doprawiamy przyprawą oraz solą i dokładnie mieszamy.
5. Papryczki kroimy na pół i usuwamy nasiona. 6. Napełniamy wcześniej przygotowanym farszem. 7. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. 8. Zapiekamy 30 minut w 180 °C. Pod przykryciem.
9. Danie gotowe. 10. Smacznego.