Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska bogata w witaminy.
Sałatka, której bazą jest kasza kuskus jest to coś innego. Biorąc pod uwagę z...
Odsłon: 965
Proste ciasto bez pieczenia o smaku kawy cappuccino. Bazą ciasta są biszkopty...
Odsłon: 3776
Gulasz z wieprzowego mięsa mieszanego, do tego młode ziemniaki i kapusta zasm...
Odsłon: 237
Tak przygotowany makaron z brokułami to fajny pomysł na prosty, szybki , syty...
Odsłon: 312
Proste ciasto bez pieczenia o smaku kawy cappuccino. Bazą ciasta są biszkopty...
Odsłon: 3776
Gulasz z wieprzowego mięsa mieszanego, do tego młode ziemniaki i kapusta zasm...
Odsłon: 237
Tak przygotowany makaron z brokułami to fajny pomysł na prosty, szybki , syty...
Odsłon: 312
Składniki
Rozpuść kostkę rosołową w 300 ml wody. Zalej bulionem kuskus, przykryj, zostaw na 5-7 minut. Pokrój cebulkę i pieczarki w jak najdrobniejszą kostkę, podsmaż na oliwie z oliwek. Posmaruj oliwą z oliwek z solą i pieprzem każdą umytą i oczyszczoną, przekrojoną na połówki paprykę. Zmieszaj podsmażone pieczarki z kuskus, przypraw solą i pieprzem, nakładaj kopiato na łódeczki - połówki papryki. Piecz w podgrzanym do 180°C piekarniku 15 minut, wyjmij, połóż na wierzchu każdej papryki ser żółty i piecz jeszcze 10 minut.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Parówki w cieście francuskim
Przekąski
Węgierski langosz
Przekąski
Jajka w majonezie ze szczypiorkiem
Przekąski
marynowane filety z makreli
Parówki w cieście francuskim
Parówki w cieście francuskim to danie, które zasmakuje zarówno dzieciom, jak...
Odsłon: 12591
Węgierski langosz
Odwiedzając Węgry, należy obowiązkowo spróbować legendarną przekąskę jaką jes...
Odsłon: 6181