Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie, doskonałe zarówno na obiad, jak i szybka przekąskę na przyjęciu.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 852
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5840
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9670
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 302
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 852
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5840
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9670
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 302
Składniki
Ciasto pokroić wzdłuż na pięć równych pasów i w każdy zawinąć parówkę razem z plasterkiem sera (i opcjonalnie cienkim paskiem świeżej czerwonej papryki).
Następnie ułożyć na blasze wyściełanej papierem do pieczenia (można wykorzystać papier od ciasta francuskiego) i piec w temperaturze 200 stopni przez ok. 15 minut..
Uwagi, sugestie, propozycje do przepisu :-) Parówki najlepiej zjeść z sosem pomidorowym lub czosnkowym domowej roboty. Życzę smacznego i zapraszam do obserwowania mojego profilu w serwisie smaker.pl, na którym staram się dodawać przepisy na bieżąco, kiedy tylko mam czas gotować :-)