Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie, doskonałe zarówno na obiad, jak i szybka przekąskę na przyjęciu.
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 852
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 855
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 78
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 852
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 855
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 78
Składniki
Ciasto pokroić wzdłuż na pięć równych pasów i w każdy zawinąć parówkę razem z plasterkiem sera (i opcjonalnie cienkim paskiem świeżej czerwonej papryki).
Następnie ułożyć na blasze wyściełanej papierem do pieczenia (można wykorzystać papier od ciasta francuskiego) i piec w temperaturze 200 stopni przez ok. 15 minut..
Uwagi, sugestie, propozycje do przepisu :-) Parówki najlepiej zjeść z sosem pomidorowym lub czosnkowym domowej roboty. Życzę smacznego i zapraszam do obserwowania mojego profilu w serwisie smaker.pl, na którym staram się dodawać przepisy na bieżąco, kiedy tylko mam czas gotować :-)