Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
najprostsza przekąska jaką znam, tylko 3 składniki
Gulasz z żołądków indyczych to moja propozycja na smaczny i sycący obiad, gul...
Odsłon: 966
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 58
Masz niespodziewanych gości, masz mało czasu na przygotowanie, mam dla Ciebie...
Odsłon: 391
Clafoutis to klasyczna potrawa kuchni francuskiej, przygotowuje się ją z owoc...
Odsłon: 709
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 2376
Gulasz z żołądków indyczych to moja propozycja na smaczny i sycący obiad, gul...
Odsłon: 966
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 58
Masz niespodziewanych gości, masz mało czasu na przygotowanie, mam dla Ciebie...
Odsłon: 391
Clafoutis to klasyczna potrawa kuchni francuskiej, przygotowuje się ją z owoc...
Odsłon: 709
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 2376
Składniki
1. ciasto rozwinąć, przekroić wzdłuż na połowę, nastepnie w poprzek na paski 3 cm, 2. parówki pokroić na kawałki 3 cm, każdy kawałek zawinąć w pasek ciasta, ułozyć na blaszce, posmarować rozmąconym jajkiem, piec ok 15 min w 180 st, podawać z sosem czosnkowym lub z ketchupem smacznego