Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
najprostsza przekąska jaką znam, tylko 3 składniki
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 81
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 208
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 81
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 208
Składniki
1. ciasto rozwinąć, przekroić wzdłuż na połowę, nastepnie w poprzek na paski 3 cm, 2. parówki pokroić na kawałki 3 cm, każdy kawałek zawinąć w pasek ciasta, ułozyć na blaszce, posmarować rozmąconym jajkiem, piec ok 15 min w 180 st, podawać z sosem czosnkowym lub z ketchupem smacznego