Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Parówki są idealne na imprezy , szybko znikają z talerza. Polecam szpinakożercą.
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4255
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2540
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1729
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11192
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4255
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2540
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1729
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11192
Składniki
Na jednej patelni dusimy szpinak z odrobiną wody, solą i pieprzem, aż do odparowania wody. Odstawić, wystudzić, następnie wymieszać z majonezem. Na drugiej patelni podsmażamy posiekaną cebulę w dużą kostkę, potem dodajemy parówki pocięte skośnie na kawałki ok. 4-centymetrowe. Parówki z cebulą wykładamy na talerze i polewamy sosem szpinakowym.