Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy zna i stosuje boczek wędzony do różnego rodzaju potraw. Moja dzisiejsza propozycja pokazuje to mięso troszeczkę w innej postaci, ale również smacznej lub bardzo smacznej.
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 43
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2298
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 43
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2298
Składniki
Na początku oddzielamy skórę boczku od mięsa.
Następnie kroimy boczek na mniejsze kawałki i mielimy.
Po zmieleniu boczku mielimy pomidory i mieszamy całość
Do masy dodajemy sól i pieprz do smaku oraz dodajemy trochę oliwy by pasta była bardziej plastyczna do smarowania np chleba. Smacznego