Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy zna i stosuje boczek wędzony do różnego rodzaju potraw. Moja dzisiejsza propozycja pokazuje to mięso troszeczkę w innej postaci, ale również smacznej lub bardzo smacznej.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17840
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1911
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15737
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17840
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1911
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15737
Składniki
Na początku oddzielamy skórę boczku od mięsa.
Następnie kroimy boczek na mniejsze kawałki i mielimy.
Po zmieleniu boczku mielimy pomidory i mieszamy całość
Do masy dodajemy sól i pieprz do smaku oraz dodajemy trochę oliwy by pasta była bardziej plastyczna do smarowania np chleba. Smacznego