Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
robiłam już ją kilka razy z natka pietruszki jak również ze szczypiorkiem i właśnie ze szczypiorkiem mnie osobiście lepiej smakuje...
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 32
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 361
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 85
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 32
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 361
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 85
Składniki
Ugotowane buraki zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Wymieszać je z serkiem, chrzanem i ziołami (oczywiście te proporcje należy zrobić według własnego uznania) Doprawić solą i pieprzem.