Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1264
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 263
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2261
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1264
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 263
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2261
Składniki
jajka gotujemy na twardo, szatkujemy w kostke, laczymy z makrela, maslem i poszatkowana cebula oraz przyprawami; widelcem rozcieramy skladniki az doprowadzimy je do jednolitej masy, mozemy dodac koncentrat pomidorowy w razie koniecznosci; znakomicie smakuje ze swiezym pieczywem:) kolezanka Beata z Cieszyna wszystkie skladniki przeciska przez praske podobno swietnie sie wtedy lacza ja jednak wybieram metode rozcierania widelcem:) makrele mozna zastapic inna ryba..