Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1224
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 42
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1269
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 205
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1224
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 42
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1269
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 205
Składniki
jajka gotujemy na twardo, szatkujemy w kostke, laczymy z makrela, maslem i poszatkowana cebula oraz przyprawami; widelcem rozcieramy skladniki az doprowadzimy je do jednolitej masy, mozemy dodac koncentrat pomidorowy w razie koniecznosci; znakomicie smakuje ze swiezym pieczywem:) kolezanka Beata z Cieszyna wszystkie skladniki przeciska przez praske podobno swietnie sie wtedy lacza ja jednak wybieram metode rozcierania widelcem:) makrele mozna zastapic inna ryba..